20 Comments

 1. Emelie
  30 november, -0001 @ 00:00

  Hej hej! Jag heter Emelie fyllde 20 år igår, studerar ekonomi på BTH i Karlskron (Blekinge) och bor ihop med mina två kaniner och hamster!

  Det var ett tag sen jag hittade till din blogg och det var en gång när jag kollade runder på stil-bloggarna som jag hittade hit! Sen har jag stannat kvar och tycker det är roligt att se dina inspirerande bilder! 🙂

  Krya på dig!

  Reply

 2. sigridselberg ?
  30 november, -0001 @ 00:00

  Jag är en tjej på 13 och ett halvt år gammal och jag heter Sigrid. Bosatt i Umeå är jag och lever för att fotografera. Jag tycker även väldigt mycket om att baka, shoppa, lyssna på musik och vara allmänt lycklig helt enkelt! Skulle dock vilja dela min vardag och mina foton med så många andra, dvs, jag skulle vilja ha fler läsare. Det skulle vara så roligt om jag fick höra vad andra tycker om min blogg och kanske även skulle vilja fortsätta följa mig! Positiva kommentarer älskar jag också.

  Din blogg hittade jag för några dagar sedan bara, faktiskt! Men jag har fastnat för den. Inte bara det att du är så snygg och har så fin stil. Du ger inspiration också! Älskar din blogg♥

  Reply

 3. Emmas Artwork
  30 november, -0001 @ 00:00

  Jag är en 17-årig tjej som bor i en liten stad i Hälsingland! Jag hittade din blogg i somras tror jag, då jag blev alldeles kär i dina plisserade kjolar. Din blogg var så annorlunda jämfört med många andra modebloggar, älskar hur du kombinerar färger i dina outfits!

  Jag bloggar själv och delar med mig av foton, teckningar och målningar i min blogg. Älskar att vara kreativ på många olika sätt 🙂 Önskar att jag hade lite fler läsare, men egentligen bloggar jag mest för att kunna skriva av mig litegrann och lägga upp foton. Så tråkigt att låta fotografier bara ligga orörda på datorn!

  Kram! / Emma

  Reply

 4. Christina
  30 november, -0001 @ 00:00

  Christina, snart 23 år och har bott i Oslo i snart fyra år. Jobbar på europas näst största dagis och trivs riktigt bra där. Reser, shoppar, tränar, och spelar massvis av spel 🙂

  Reply

 5. Karro - en läkarstudents vardag
  30 november, -0001 @ 00:00

  Hej! Hittade din blogg väldigt nyligen, har ganska nyligen börjat blogga själv så jag kikade runt lite på blogg.se och klickade mig vidare från nån annan modeblogg och hamnade här 🙂 Jag Älskar dina outfits!! Din stil är annorlunda, varierade och spännande! Känns som en stil jag själv skulle kunna ha (om jag haft tid och råd att köpa och fixa outfitarna, höhö) och den skiljer sig från de andra modebloggarna. 🙂

  Jag själv är 22 år och pluggar till läkare på Lunds universitet. Min blogg är tänkt att handla om min vardag som läkarstudent 🙂

  Reply

 6. Nea ~ Foto
  30 november, -0001 @ 00:00

  En 16 årig foto nörd, drömmer om att bli fotograf.
  Går sista terminen nu i nian.. mitt liv går väl ut på att sova,äta,träna,fota,datorn o skolan,vänner.
  Kommer nere ifrån skaune 🙂
  P&K

  Reply

 7. lina
  30 november, -0001 @ 00:00

  Jag heter Lina och bor i Spanien, är här som utbytesstudent under ett år. Är 18 år gammal, älskar mode och smink och hittade din blogg ett par månader sen via Ida Vendela 🙂

  Älskar din blogg för att du inte håller tillbaka och vågar vara en insperation, man får sjukt mycket bra idéer när man kikar runt här 😉

  I Sverige bor jag på Lidingö och går i gymnasiet där i förberedelse på att förhoppningsvis åka till Lund och plugga.

  Hoppas detta roade dig under några sekunder av din sjukdag haha

  xxx

  Reply

 8. Elsa
  30 november, -0001 @ 00:00

  Jag heter Elsa, är 21 år och bor i Frankfurt, Tyskland för tillfället. Jag hittade din blogg för ganska längesen, jag tror att första inlägget jag läste hade du bara en body och strumpbyxor på dig. Din stil har förändrats rätt mycket sen jag började läsa, men jag har hängt kvar ändå 😉

  Krya på dig!

  Reply

 9. Camilla
  30 november, -0001 @ 00:00

  Jag heter Camilla och bor i en liten by i Hälsingland. Fyller 20 i sommar och har följt din blogg ganska länge, kommer dock inte ihåg hur eller när jag hittade hit, haha. Jag har en blogg tillsammans med min tvillingsyster. Vi har bloggat i ungefär 3 år och tills förra sommaren var även en kompis med och bloggade men hon har slutat nu. Kika gärna in om du vill! 🙂

  Reply

 10. Myzaan
  30 november, -0001 @ 00:00

  Hej My , 21 år. Bor nere i skåne med min pojkvänn! Skriver på bloggen myzaan.devote.se hittade din blogg för ett tag sen 1 – 1 1/2 år sen.
  Läste ett tag och läser regelbundet 😀 inspireras av din awesome outfits .D kram

  Reply

 11. Anna-Ida
  30 november, -0001 @ 00:00

  Hej! Jag heter Anna-Ida, som du ser. Jag är 13 år och har bloggat av och till, i meningslösa bloggar, sen jag var kanske nio år. Min syrra brukar/brukade kolla på din blogg så jag började också göra det. Om du minns det, så var det jag som frågade i somras om en gul väska från hm var större än A4. Hehe. Ps, hittade aldrig väskan i gul, eller jo i ett skyltfönster men den var paxad, fick köpa en röd! Kram.

  Reply

 12. Madde
  30 november, -0001 @ 00:00

  Du är extremt vacker! 🙂

  Reply

 13. isabell
  30 november, -0001 @ 00:00

  Hittade din blogg på en sån länk grej 🙂 bor i halland och tycker om hästar! 🙂 19 år och pluggar NV

  Reply

 14. Sanna
  30 november, -0001 @ 00:00

  Sanna heter jag , bor utanför Karlstad i en villa på landet tillsammans med min kille och min hund som jag älskar mer än något annat.
  Bloggar på http://moonzanna.se och drömmer om att bli sångerska

  Reply

 15. Annie
  30 november, -0001 @ 00:00

  Jag har följt din blogg ett bra tag nu! 🙂 Gillar dina outfits och bilder som ger mig och mina vänner en massa fin inspiration.

  Själv är jag en 19årig tjej som bor i en liten etta "skokartong" i Gävleborg och pluggar nu sista året på gymnasiet. Jag älskar allt som har med kreativitet att göra, foton, mode, målningar, film och musik. Jag har också en blogg som jag uppdaterar då och då.

  Reply

 16. johanna
  30 november, -0001 @ 00:00

  Hej Elin! Johanna heter jag och bor i Göteborg och är 16 år! Jag hittade dig genom en kompis som läser din blogg! Jag blir alltid inspirerad när jag läser din blogg! Jag har själv en liten "mode blogg" eller vad vi ska kalla det! http://hejsanellinor.blogg.se

  Reply

 17. Fanny
  30 november, -0001 @ 00:00

  Heej.
  Gillar din stil för att den är lite olika från dag till dag, precis som min. Ibland mjuk och söt och ibland hård, gillart!
  länkar till min blogg om du vill ta en titt 🙂

  Reply

 18. Elvira
  30 november, -0001 @ 00:00

  Hej! Jag är en snart 17-årig tjej som bor i närheten av Stockholm! Pluggar musik på gymnasiet, och gillar att fota och sy egna kläder 🙂 Jag hittade din blogg en gång då den kom upp på startsidan på blogg.se, gick in och kollade och fastnade direkt! Har följt din blogg dagligen sen dess! Älskar hur du sätter ihop dina outfits, och också ofta lyckas matcha bakgrunden med dina outfits, riktigt snyggt! Skulle bli glad om du vill gå in och kolla på min blogg 🙂 kramkram!

  Reply

 19. Mikael Johanssonn
  30 november, -0001 @ 00:00

  Okej din stackare
  Mitt namn är Mikael
  och jag har min blogg spackelspade.se
  just nu med några glas vin vin för mycket så springer jag runt på bloggar och iltycker om folks kläder stilar men är helt ärlig.
  jag vet inte om det är så att det fins tjejer / kvinnor där ute som tror att alla men bara kollar deras vältränade rumpor men det fins en del som kollar desa kvinnor som kommer i tröjor som det står " öl byddde denna kropp eller mjukisbyxor som det är knän på … för min del är mjukisbyxor förvisade till tvsoffan
  Det finns jeans för några hundra och en topp för några tior en tighr kropp för eftertänktsam mat och 30 min mirrortutch.

  Reply

 20. Linn <3
  30 november, -0001 @ 00:00

  Jag hittade din blogg nu, idag. Den kom fram på bloggsynas och jag klickade in på den p.g.a. den fina bilden och blev glatt överraskad när jag såg hur många fina bilder det finns! Älskar varenda en! Jag är 14 år och bor i sveriges huvudstad. Älskar att fota, blogga och vara med vänner&familj. Kommer definitivt fortsätta läsa din blogg, kär i bilderna! Haha. ^^

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *