4 Comments

 1. Julia [Stil & Foto]
  30 november, -0001 @ 00:00

  Bra inställning 🙂 känner igen mig!

  Reply

 2. Emma
  30 november, -0001 @ 00:00

  Sunt tänk, men att tre av fyra bilder är foton med din halvnakna kropp i fokus, utan ens ansikte med på bilden, sänder ut lite andra signaler..

  Reply

 3. Elin
  30 november, -0001 @ 00:00

  Hej Emma!
  Tråkigt att du uppfattar det som om jag ger dubbla signaler och fel budskap. Det jag vill förmedla är att det är viktig med en balans och att jag tränar för mig själv / välmående och att jag äter mycket och gott! 🙂 På bilderna ville jag framhäva shortsen och tanken var inte att ge andra signaler (?). Du får gärna berätta mer om vilka signaler jag sänder ut för jag förstår tyvärr inte riktigt. :/

  Ha en fin dag!

  Kram
  Elin

  Reply

 4. Elin
  30 november, -0001 @ 00:00

  Kul att du känner igen dig Julia! 🙂 Kramis

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *